Brodet mořský ďas POLOTOVAR

790 Kč 987,50 Kč / 1 kg
Skladem

Monk fish brodetto SEMI-FINISHED 800g,

cena na osobu 395 Kč (400g)

INSTRUKTÁŽNÍ  VIDEO !

Můžeme doručit do:
23.6.2021
Kategorie: Seafood polootovary
Hmotnost: 0.8 kg

Složení / obsah SET-u: 500g ryb + ostatní suroviny  (zeleninový základ, rybí vývar, koření)

Brodet či Brudet, neboli Brodetto - velice oblíbené a vznešené jídlo na Jadranu, jak u Chorvatů tak i u Italů. V podstatě se jedná o lahodný rybí guláš. Kusy ryb a plodů moře se vloží do "leča", která se vařilo minimálně hodinku až 1,5h a dusí se dodatečných 10 do cca 20 min, v závislosti od druhu ryb. Plody moře a jemnější ryby těch 10 minut, pevnější rybí maso nebo kusy ryb s kostí velkých ryb těch cca 20 minut. V Chorvatsku se nejčastějí podává s polentou uvařenou na rybím vývaru a listovým salátem. Náš Brodet - polotovar je složený z vybraných ryb a plodů moře, zeleninového základu (leča) a trošku rybího vývaru. Vše spojte v kastůlku, vařte cca 10 - 20 minut na slabém ohni a HOTOVO !!!

Ingredients: 500g fish + other ingredients (vegetable base, fish broth, spices)

Brodet or Brudet, or Brodetto - a very popular and noble food on the Adriatic, both among Croats and Italians. Basically, it is a delicious fish stew. Pieces of fish and seafood are placed in a "lecha", which has been cooked for at least an hour to 1.5 hours and suffocated for an additional 10 to about 20 minutes, depending on the type of fish. Seafood and finer fish those 10 minutes, firmer fish meat or pieces of fish with the bones of large fish those about 20 minutes. In Croatia, it is most often served with polenta cooked on fish broth and lettuce. Our Brodet - semi-finished product is composed of selected fish and seafood, vegetable base (lecha) and a little fish broth. Combine everything in a saucepan, cook for about 10 - 20 minutes on a low heat and DONE !!!