Chobotnice ze středomoří, volný odchyt, rozmražená, vykuchaná, balená ve vákumu, váha cca 2Kg.
Vaření s chobotnicí je rozdělené v zásadě na 2 varianty: Za prvé, upéct jiv troubě jako pečeni, rovnou s brambory, avšak nejlépe v remosce, což kopíruje známý chorvatský recept "pod pekou" - "přírodní” remoskou. Druhá varianta je chobotnici uvařit, samozřejmě doměkka. Pak ji schladíme a nakrájíme buď do frutti di mare receptů (rizoto, těstoviny,...), nebo do salátu. Také ji můžeme hodit na gril, kde se ochutí uhlím a dostane krásnou grilovou barvu. Poté polita směsí česneku, petrželky a olivového oleje tvoří velice lákavé grilované jídlo.
Mediterranean octopus, free capture, thawed, gutted, vacuum-packed, weight cca 2 Kg
What about octopus, is basically divided into 2 variants: Baked in the oven roasted, preferably straight with potatoes and again best in remoska( electric cooking pan}, which copies the famous Croatian recipe "under the baking". Peka is a natural remoska.Pan is the second variant to cook the octopus, of course until soft. Then we cool it and cut it either into seafood (risotto, pasta, ...) or on a salad or we go to the grill, where it tastes coals and gets a grill coloring. Then with garlic, parsley and olive oil form a very tempting grill dish.