Blíží se chladné a sychravé počasí, ale Maare bude ve festivalech nejen pokračovat, ale ještě je rozšíří. Nikdy více než právě v zimě si lidé potřebují připomenout teplé letní chvilky. Nový zimní festivalový koncept se rozšíří po celé České republice. Seafood by Maare bude hostovat u oblíbených podniků po celé zemi a přiblíží se modernímu pojmu pop-up. Grilovat se bude venku za každého počasí, lidé si na jídle budou pochutnávat v teple. Přesné termíny festivalů budou vždy pravidelně zveřejňovány jak na webu, tak i na FB Seafood by Mare. Namátkou můžeme jmenovat Prahu, Plzeň, Beroun, Karlovy Vary, Teplice atd.

Seafood & prosecco Sundays

Přesné termíny akcí budou vždy pravidelně zveřejňovány jak zde na webu, tak i na FB Seafood by Mare. Program akcí:

  • Seafoood & prosecco Sundays Žluté lázně, v nedělí 31.03. Milí seafooďáci, máme novou lokalitu pro naše Seafood and Proseccco Sundays! Je to v Modrém baru ve Žlutých lázních, kde se budete cítit jako na dovolené u moře. Začínáme degustací modrouploutvého tuňáka a speciálních růžových krevet (garnel hlubokomořských) přímo z Jadranu. Máte se opravdu na co těšit – skvělé místo a nové chuťové zážitky!  Více info samozřejmě na facebooku pod událostmi. 

  • Seafoood & prosecco Sundays Hradec Králové, v neděli 07.04. Kulinární jízda po České republice pokračuje. Tentokrát se zbovu uvidíme v Hradci Králové. Společně s Rotunda Lounge café vás zveme na chorvatské seafood speciality. Na co se můžete těšit? Od studeného tapas rošířeného o ceviche z jadranských krevet nebo ančoviček, krrevetí coctail, chobotnicový salát  přes bouillabaisse nebo slávky na víně až ke grilovaným specialitám na dřevěném uhlí a tancem. Je libo kalamáry, krevety, pražmu, nebo třeba jadranského modroplouvého tuňáka? Přijďte znovu nasát středomořskou atmosféru, kterou )&. dubna přivedeme do Šimkovych sadů.