Medailonky svíčkove tresky na víně je zjednodušený překlad známého chorvatského receptu "na buzaru" a v zásadě jde o to že se medailonky tresky podusí na česnekovo-petrželkovém pestu s trošku bílého vína, to vše na středním ohni pod poklicí tak aby maso na te páře co nejdříve sbělalo, což u tresky trvá do 5 minut. Dle chutí se dodá i trošku nakrájených rajčat (já určitě :). Celý recept trvá ne déle než 7-8 minut a je skvělý a rychlý pokrm jak vznešeně někoho pohostit. K tomu je nejlepší skvělá bageta na potírání omáčky v pánvi nevo polenta, noky, těstoviny a somozřejmě i rýže.
Sirloin cod medallions in wine is a simplified translation of the famous Croatian recipe "na buzaru" and basically the fact that cod medallions are choked on garlic-parsley pesto with a little white wine, all on a medium fire under the lid so that the meat is steamed as much as possible. it whitened first, which takes up to 5 minutes for cod. Depending on the taste, a little chopped tomatoes will be delivered (I definitely :). The whole recipe lasts no longer than 7-8 minutes and is a great and fast food as a noble treat for someone. The best is a great baguette for combing the sauce in the pan nevo polenta, gnocchi, pasta and, of course, rice.