Treska na víně

990 Kč
Skladem

Cod fish in white wine 600g

cena na osobu 495 Kč (300g)

 

 

Můžeme doručit do:
13.8.2022
Kategorie: Seafood polootovary
Hmotnost: 0.6 kg

Medailonky svíčkove tresky na víně je zjednodušený překlad známého chorvatského receptu "na buzaru" a v zásadě jde o to že se medailonky tresky podusí na česnekovo-petrželkovém pestu s trošku bílého vína, to vše na středním ohni pod poklicí tak aby maso na te páře co nejdříve sbělalo, což u tresky trvá do 5 minut. Dle chutí se dodá i trošku nakrájených rajčat (já určitě :). Celý recept trvá ne déle než 7-8 minut a je skvělý a rychlý pokrm jak vznešeně někoho pohostit. K tomu je nejlepší skvělá bageta na potírání omáčky v pánvi nevo polenta, noky, těstoviny a somozřejmě i rýže.

Sirloin cod medallions in wine is a simplified translation of the famous Croatian recipe "na buzaru" and basically the fact that cod medallions are choked on garlic-parsley pesto with a little white wine, all on a medium fire under the lid so that the meat is steamed as much as possible. it whitened first, which takes up to 5 minutes for cod. Depending on the taste, a little chopped tomatoes will be delivered (I definitely :). The whole recipe lasts no longer than 7-8 minutes and is a great and fast food as a noble treat for someone. The best is a great baguette for combing the sauce in the pan nevo polenta, gnocchi, pasta and, of course, rice.

 

 

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení