Treska na víně POLOTOVAR

Neohodnoceno
750 Kč 1 153,85 Kč / 1 kg
Skladem

Cod fish in white wine SEMI-FINISHED 650g,

cena na osobu 375 Kč (300g)

INSTRUKTÁŽNÍ  VIDEO !

Můžeme doručit do:
21.9.2021
Kategorie: Seafood polootovary
Hmotnost: 0.65 kg

Složení / obsah SET-u: 400g treska + ostatní suroviny (česnekovo-petrželkovém pestu,,nakrájených rajčat)

Svíčkové medailonky tresky na víně je zjednodušená verze známého chorvatského receptu "na buzaru" a v zásadě jde o to, že se medailonky tresky podusí na česnekovo-petrželkovém pestu s trošku bílého vína. To vše na středním ohni pod poklicí tak, aby maso na páře co nejdříve zbělalo, což u tresky trvá do 5 minut. Dle chuti se dodá i trocha nakrájených rajčat (Maare vždy). Celý recept netrvá déle než 7-8 minut. Skvělý a rychlý pokrm na vznešené pohoštění kohokoliv. K tomu je nejlepší světlá bageta na vytření omáčky v pánvi nebo polenta, noky, těstoviny, a samozřejmě i rýže. 

Ingredients / SET content: 400g cod + other ingredients (garlic-parsley pesto, tomato sauce)

Sirloin cod medallions in wine is a simplified translation of the famous Croatian recipe "na buzaru" and basically the fact that cod medallions are choked on garlic-parsley pesto with a little white wine, all on a medium fire under the lid so that the meat is steamed as much as possible. it whitened first, which takes up to 5 minutes for cod. Depending on the taste, a little chopped tomatoes will be delivered . The whole recipe lasts no longer than 7-8 minutes and is a great and fast food as a noble treat for someone. The best is a great baguette for combing the sauce in the pan with , gnocchi, pasta and of course rice.