Treska na víně POLOTOVAR

750 Kč 1 153,85 Kč / 1 kg
Skladem

Cod fish in white wine SEMI-FINISHED 650g,

cena na osobu 375 Kč (300g)

INSTRUKTÁŽNÍ  VIDEO !

Můžeme doručit do:
13.8.2022
Kategorie: Seafood polootovary
Hmotnost: 0.65 kg

Složení / obsah SET-u: 400g treska + ostatní suroviny (česnekovo-petrželkovém pestu,,nakrájených rajčat)

Svíčkové medailonky tresky na víně je zjednodušená verze známého chorvatského receptu "na buzaru" a v zásadě jde o to, že se medailonky tresky podusí na česnekovo-petrželkovém pestu s trošku bílého vína. To vše na středním ohni pod poklicí tak, aby maso na páře co nejdříve zbělalo, což u tresky trvá do 5 minut. Dle chuti se dodá i trocha nakrájených rajčat (Maare vždy). Celý recept netrvá déle než 7-8 minut. Skvělý a rychlý pokrm na vznešené pohoštění kohokoliv. K tomu je nejlepší světlá bageta na vytření omáčky v pánvi nebo polenta, noky, těstoviny, a samozřejmě i rýže. 

Ingredients / SET content: 400g cod + other ingredients (garlic-parsley pesto, tomato sauce)

Sirloin cod medallions in wine is a simplified translation of the famous Croatian recipe "na buzaru" and basically the fact that cod medallions are choked on garlic-parsley pesto with a little white wine, all on a medium fire under the lid so that the meat is steamed as much as possible. it whitened first, which takes up to 5 minutes for cod. Depending on the taste, a little chopped tomatoes will be delivered . The whole recipe lasts no longer than 7-8 minutes and is a great and fast food as a noble treat for someone. The best is a great baguette for combing the sauce in the pan with , gnocchi, pasta and of course rice.

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení